آشنایی با کاربرد و ویژگی های طراحی سایت شخصی

امروزه اغلب افراد مانند انواع کسب و کار ها برای معرفی خود و ارائه مشخصات، تجربیات، هنر ها و ... برای خود یک وب سایت طراحی و راه اندازی می نمایند. در گذشته این کار به صورت خیلی محدود تر با عنوان کارت ویزیت انجام می شده است. در وب سایت های شخصی می توان تفکرات، نظرات، آنالیز ها، نمونه کار های قابل ارائه یا آموزش موارد هنری و ... را در دنیای دیجیتال و مجازی به اشتراک گذاشت. به صورت کلی ایجاد یک وب سایت شخصی روشی برای برقراری ارتباط و توسعه نرم افزار  نیز می باشد.

هر شخص در وب سایت شخصی خود می تواند انواع مهارت ها، نمونه کار ها، دست نوشته ها، طراحی ها، عکس ها، ویدئو ها و حتی عقاید خاص خود را معرفی و برای دیگران قابل دستیابی نماید. با یاجاد و راه اندازی یک وب سایت شخصی شما می توانید وجه تمایزتان از دیگران را به عموم مردم به نمایش بگذارید همراه راهبرنت باشید .

ویژگی های راه اندازی و طراحی سایت شخصی

طراحی و راه اندازی وب سایت های شخصی می بایست دارای ویژگی های زیر باشند:

  1. داشتن منوی بیوگرافی کامل.
  2. داشتن منوی راه های تماس. مانند تلفن ها، ایمیل ها و حتی موقعیت مکانی همراه با نقشه گوگل.
  3. داشتن منوی معرفی صفحات اجتماعی.
  4. داشتن منوی آموزش یا خدمات یا مقالات یا سوابق کاری و ... .
  5. داشتن منوی درج رزومه کاری.
  6. طراحی ساده، کاربر پسند، یوزر فرندلی، جذاب.
  7. طراحی وب سایت شخصی باید کاملا با نیاز های کاربر متناسب بوده و برای هدف اصلی او طراحی گردد.
  8. در طراحی سایت باید از رنگ ها و المان های مناسب با زمینه اصلی سایت استفاده شود.
  9. امکان بارگذاری انواع عکس با کیفیت بالا، فیلم با انواع دوربین، پادکست، وویس و ... .
  10. طراحی سایت باید ریسپانسیو یا واکنش گرا شده باشد. یعنی برای هر صفحه نمایشی ( انواع موبایل، مانیتور، لپتاپ و ... ) قابل مشاهده بوده و هر کاربر بتواند انواع عملیات را با صفحه نمایش خود انجام دهد.
  11. امکان ثبت نظرات و امتیاز دهی برای کاربران.
  12. تولید محتوای وب سایت های شخصی باید کاملا بر اساس قوانین سئو و بهینه سازی سایت انجام بپذیرد تا در سرچ های مختلف توسط کاربران، به عنوان اولین نتایج جستجو نمایش داده شود.
  13. طراحی سایت باید به گونه ای باشد که برای هر مرور گری قابل نمایش باشد.
  14. پهنای باند مناسبی داشته باشد. زیرا سرعت بارگذاری صفحات برای کاربران بسیار مورد توجه می باشد.
  15. امکان بروز رسانی مطالب درج شده در سایت.
  16. هدف راه اندازی وب سایت باید مشخص باشد. یعنی هدف از ایجاد وب سایت کسب درآمد می باشد یا ارائه آموزش یا ثبت عقاید و نظرات.
  17. طراحی سایت شخصی باید به گونه ای باشد که در هر زمان، بسته به نیاز مدیر و صاحب سایت، امکان توسعه و گسترش را در زمینه های دیگر داشته باشد.

کاربرد طراحی سایت شخصی

طراحی سایت شخصی می تواند کاربرد های زیادی داشته باشد. در زیر به چند نمونه از این کاربرد ها اشاره خواهد شد:

  1. معرفی رزومه شخصی به صورت آنلاین برای دستیابی که موقعیت های شغلی بهتر. Personal Resume Websites.
  2. درج نمودن سوابق کاری خود همراه با توضیحات تکمیلی، عکس و فیلم به صورت نامحدود.
  3. درج نمودن سوابق تحصیلی همراه با معرفی دانشگاه یا مدرسه ای که در آن تحصیل نموده اید. همراه با تصاویر و توضیحات لازم.
  4. درج نمودن انواع تقدیر نامه ها، گواهینامه ها، تاییدیه ها، سرتیفیکیت ها به همراه تصاویر هر کدام و توضیحات یا تصاویری که در زمان کسب این مدارک جمع آوری نموده اید. ( البته توصیه ما به شما این است که برای درج تصاویر سرتیفیکیت ها و گواهینامه ها و ...، حتما شماره ثبت آن را ناخوانا نمایید تا از هر گونه سواستفاده ای جلوگیری نمایید.)
  5. با ایجاد یک وب سایت شخصی شما به حرفه پرسونال برندینگ کمک شایانی خواهید نمود. منظور از پرسونال برندیگ ترویج انواع مهارت ها و تجربیاتی است که توسط یک شخص خاص در وضعیت منحصر به فردی ایجاد شده است.
  6. در طراحی وب سایت های شخصی این امکان وجود دارد که مقالات علمی، مقالات پژوهشی، ترجمه های تخصصی خود را بارگذاری نموده و در  اختیار عموم قرار دهید. این کار باعث می شود با نمونه کارهایی که از خود به نمایش گذاشته اید، مشتری و فالوور جذب نموده و درآمد قابل توجهی بدون نیاز به هزینه های تبلیغات کسب نمایید.
  7. اگر یک نویسنده، بازیگر، هنرمند، نقاش و ... هستید با راه اندازی یک وب سایت می توانید آثار قبلی یا در حال انجام خود را به معرض نمایش گذاشته و دوست داران خود را از آخرین اخبار و اتفاقاتی که در برایتان می افتد مطلع نمایید. این کار به نوعی تبلیغ از خودتان بوده و شهرت شما را افزایش می دهد. Personal Portfolios
  8. اگر گردشگر، ایران گرد، جهان گرد، رستوران گرد و ... هستید، می توانید با راه اندازی یک وب سایت شخصی تجربیات خود را از سفر، سختی ها و خوشی ها، چگونگی تهیه بلیط، هتل و ... در اختیار عموم قرار دهید. همچنین می توانید انواع رستوران هایی که غذای مناسبی داشته اند را به دیگران معرفی نمایید. در این وب سایت ها که به نوعی سفرنامه نویسی می باشد می توانید هواداران زیادی جذب نموده و به تبلیغ انواع کسب و کار ها بپردازید و درآمد خوبی داشته باشید.  Personal Blogs
  9. در وب سایت های شخصی می توانید با امکان تبادل نظر با کاربران دیگر مکالمه های آنلاین داشته و با موقعیت های جدید رو به رو شوید. در عین حال می توانید از تجریبات دیگران استفاده نموده و خود را از هر لحاظ رشد و پرورش دهید.
  10. وب سایت های شخصی امکان ارائه و در اختیار گذاشتن آموزش انواع هنر ها را دارد. یعنی  اگر هنری مانند نقاشی، آشپزی، کیک پزی، خط نویسی، موسیقی و ... دارید، می توانید در هنگام کار ویدئو هایی با توضیحات تکمیلی از خود تهیه نموده و در وب سایت شخصی خود بارگذاری نمایید. در این صورت کاربرانی که از شیوه آموزش شما لذت ببرند، حتما به مشتریان شما تبدیل خواهند شد.
تگ ها :
تماس با ما
ایمیل شما با موفقیت به ما ارسال شد.
ورود تمام فیلد ها اجباری است!