لطفاجهت جستجو کلمه یا جمله ی مورد نظر خود را در کادر زیر وارد نمایید
در دنیای امروز، حضور آنلاین برای سازمانها اجتنابناپذیر شده است. با گسترش فناوری اطلاعات و ارتباطات، وبسایتها و پورتالهای سازمانی ابزارهایی قدرتمند برای برقراری ارتباط با کارکنان، مشتریان و همکاران میباشند. اما تفاوتهای مهمی بین این دو وجود دارد که در این مقاله به بررسی آنها میپردازیم.
وبسایتهای معمولی معمولاً به عنوان یک صفحهی نمایشگر اطلاعات استفاده میشوند. این صفحات اطلاعات و محتواهای مختلفی را به صورت ثابت و یکطرفه نمایش میدهند. کاربران میتوانند اطلاعات را مشاهده کنند، اما ارتباط تعاملی با وبسایت بسیار محدود است و کاربران اغلب اجازه تعامل با وبسایت را ندارند. این نوع سایتها اغلب به عنوان یک منبع اطلاعاتی برای کاربران ایجاد میشوند و بهعنوان یک ابزار تبلیغاتی برای معرفی شرکت و خدمات آن بهکار میروند.
پورتالهای سازمانی برخلاف وبسایتهای معمولی، فضایی تعاملی و چند بعدی را فراهم میکنند. این پورتالها از اجزاء متنوعی مانند سیستمهای مدیریت محتوا (CMS)، پایگاهدادهها، اطلاعات کاربران، و ابزارهای تعاملی مثل فرم ساز پیشرفته، سیستمهای نظرسنجی، قابلیت ایجاد زیرپورتال، ایجاد پورتال چندزبانه بصورت نامحدود و ... بهره میبرند. به وسیله پورتالهای سازمانی، کاربران میتوانند به راحتی با یکدیگر و با سازمان تعامل داشته باشند و اطلاعات خود را بهروزرسانی کنند. این نوع پورتالها بهعنوان یک صفحهخانه یا دروازه ورود به دنیای سازمان عمل میکنند و کاربران بهوسیلهآنها میتوانند به محتوا، اطلاعات داخلی، برنامهها و خدمات مختلف دسترسی داشته باشند.
پورتالهای سازمانی با ایجاد یک محیط تعاملی و شخصیسازیشده، به کارکنان و همکاران اجازه میدهند تا به صورت همزمان اطلاعات مورد نیاز خود را مشاهده کنند، اطلاعات داخلی و مهم را بهروزرسانی کنند و به راحتی با سایر اعضای سازمان در ارتباط باشند. این پورتالها همچنین میتوانند فرآیندهای کاری سازمان را بهبود بخشند، به افزایش تولید، بهبود کیفیت خدمات و افزایش ارتباطات داخلی کمک کنند. همچنین، این نوع پورتالها از نظر امنیتی بسیار قویتر از وبسایتهای معمولی هستند و اطلاعات داخلی و حساس سازمان را تا حد ممکن محافظت میکنند.
پورتالهای سازمانی و وبسایتهای معمولی، هر دو ابزارهای مهمی هستند که در ارتقا و موفقیت سازمانها نقش مؤثری دارند. با این حال، پورتالهای سازمانی با امکانات تعاملی بیشتر، امنیت بالاتر و توانایی شخصیسازی بیشتر، انتخاب بهتری برای سازمانها میباشند. از طرف دیگر، وبسایتهای معمولی همچنان نقش مهمی در معرفی سازمان و تبلیغ محصولات و خدمات آن دارند اما برای ارتقا سطح ارتباطات داخلی و بهبود فرآیندهای کاری، پورتالهای سازمانی به عنوان یک ابزار اساسی و مؤثر توصیه میشوند.